AZUMAYA, JAPANS THEECAFé
ANTWERPEN • Azumaya, Japans theecafé met theewinkel en lifestyleshop in Antwerpen. Een Azumaya is het typische paviljoentje dat vaak in een Japanse tuin geplaatst wordt. Het is een plaats waar mensen verpozen, tot rust komen, en genieten van een kopje Japanse groene thee. Dat willen wij met ons Japans theecafé ook zijn: een plek waar men ontspannen kan genieten van Japanse groene thee. Een plek waar nog de tijd wordt genomen om de thee correct te bereiden, op de Japanse manier.

Bij Azumaya kan u ontdekken wat Japanse groene thee zo uniek maakt. Er zijn speciale degustatiemenu’s waarmee u de verschillende Japanse groene thee’s kan ontdekken. Onze degustaties worden geserveerd met Japans gebak.

Wij demonstreren graag hoe u een lekkere en gezonde groene thee bereidt en bewaart, zodat u ook thuis van onze thee kan genieten. Momenteel bieden wij verschillende thee’s aan uit Asamiya. In de toekomst zullen wij thee’s uit verschillende Japanse streken kunnen aanbieden, rechtstreeks geïmporteerd van bij de fabrikant. Naast thee vindt u bij ons ook Japanse theepotten, kopjes en alle accesoires om Japanse groene thee te bereiden.
mail ons
0032.3 633 86 99
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Dinsdag tot en met vrijdag open van 13.00u tot 18.00u
Zaterdag van 11.00u tot 18.00u
Leopoldplaats 12
2000 Antwerpen
breng me hierheen